Danslessen


 

Lessen bij Light It Up Dance Company hebben een aangepast rooster in de schoolvakanties m.u.v. zomervakantie. Tijdens de zomervakantie en de feestdagen gaan de lessen niet door. Vanaf 15 februari 2021 hopen we weer te starten met de reguliere lessen. Tot die tijd lessen we online. 

 

Danslessen bij Light It Up DC zijn gestopt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de lessen.

Happyteam                                                          Maandag 15.30 uur - 16.15 uur. De Lawei, Drachten

 

Ben jij altijd aan het dansen en wordt jij er ook zo super blij van? Kom dan eens een gratis proefles volgen in het Happyteam. In dit team wordt er gedanst op blije en positieve muziek en genieten we met elkaar van onze leuke dansmoves. Echt, in deze les is het altijd een feestje!

 

 

 

 

 


Free2BeMeteam                                                  Maandag 16.15 uur - 17.00 uur. De Lawei, Drachten       

                                                                                                 

In dit energieke dansteam bestaande uit jongens en meiden dansen we er iedere keer flink op los. In dit team ontwikkel je eigenwaarde door een open en veilige sfeer. Er is niets waar je bang voor hoeft te zijn en als je jezelf ziet dansen in de spiegel mag je daar trots op zijn! Wees jezelf en laat jezelf zien, want dan ben je op je aller coolst! We dansen op stoere en positieve nummers. Daarbij staan we geheel niet stil! Nee, zeer zeker niet! We dansen namelijk als een malle zodat je blij en zwetend de ruimte verlaat. Kom gerust eens meedoen met een gratis proefles. Wij zijn benieuwd naar jou!

 

 

 

 

Dare2Beat

Maandag 17.00 uur - 18.00 uur. De Lawei, Drachten

 

Kom meedansen als ‘jij!’. In dit positieve team van hardwerkende dansers trainen we verschillende stijlen dans in een fantastische zaal in de Lawei. Echte vriendschappen sluit je in dit team terwijl we toewerken naar een strak eindresultaat. Vinden jij dansen ook zo super vet en doe je dat graag met een groep toffe tieners? Dan dagen we je uit om snel een proefles mee te doen zodat ook jij deel uit maakt van dit team! 

 

Beat It!                                                                   

Maandag 18.30 uur - 19.30 uur. De Lawei, Drachten                                                

Beat It! is een stoer hardwerkend team voor 14 t/m 17 jarigen. Je leert technisch dansen en om zelfverzekerd je dans te performen. Met een goede drive ben jij in staat te rocken samen met je team! Kom gerust een proefles volgen en ontdek hoe goed je bent! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Work It Out!                                                            Maandag 19.30 uur - 20.30 uur. De Lawei, Drachten 

                                                                                              18+ People opgelet! Even knallen kan! 60 Minuten pittig trainen op muziek in een positieve sfeer. Train mee voor een vitaal lijf en beoefen kracht en cardio! Wanneer je deel neemt aan dit team ontvang je een persoonlijk weekschema gericht op jou sportdoelen zodat een optimaal resultaat haalbaar wordt! 

 

 


 

 

Lesrooster 2020:

Dag:

 

Maandag:

(Schouwburg De Lawei,     Drachten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd:

 

15.30 - 16.15

16.15 - 17.00

17.00 - 18.00

18.30 - 19.30

19.30 - 20.30

 

 

 

 

 

 

 

Groep:

 

Happyteam (4/6 jaar)

Free2BeMeTeam (7/10 jaar)

Dare2Beat (11/13 jaar)

Beat It! (14/17 jaar)

Work It Out (18+)